2023-07-06 52 瀏覽
元朗高質西餐廳,環境優雅,座位都好闊落,坐得好舒服。主菜揀左 1.日式甲羅燒虎蝦蟹棒手工意大利麵甲羅燒好新鮮,虎蝦爽口彈牙,有蝦味,蟹棒亦都實肉,有蟹味。特別嘅係手工意粉,軟硬適中,有嚼勁,有厚度,食落口感一流,而且意粉吸收晒啲醬汁,十分推介。2.軟殼蟹虎蝦蟹籽粉紅汁手工意大利麵軟殼蟹好大隻,炸到好鬆脆。虎蝦同樣爽口彈牙,醬汁好Creamy。同樣的手工意粉好突出,口感豐富。另外轉做Set只係+58有頭盤甜品嘢飲,。頭盤五選一,我哋揀咗巴拿馬火腿配蜜瓜同龍蝦湯。前菜嚟講份量偏多,質素亦都好好。特別係龍蝦湯,夠creamy,龍蝦味道亦都好香濃。飲品仲可以揀咖啡,我哋叫咗柚子咖啡同朱古力咖啡,質素亦都好好。甜品係兩款蛋糕二選一,我哋就每樣叫咗一個,是日甜品係芝士蛋糕同朱古力蛋糕,味道唔會太甜,亦都唔會好膩。整體感覺性價比都好高,食物質素亦都好好,會再幫襯
元朗高質西餐廳,環境優雅,座位都好闊落,坐得好舒服。

主菜揀左
1.日式甲羅燒虎蝦蟹棒手工意大利麵

2.軟殼蟹虎蝦蟹籽粉紅汁手工意大利麵

另外轉做Set只係+58有頭盤甜品嘢飲,

飲品仲可以揀咖啡,
我哋叫咗柚子咖啡同朱古力咖啡,質素亦都好好。

甜品係兩款蛋糕二選一,

整體感覺性價比都好高,食物質素亦都好好,會再幫襯