我都算係食場小氣寶,唔好食嘅一般都要會寫出嚟呻下,好食嘅一般都係記得先寫呢間嘢已經食咗無數次,真心今日先記得出post,重點係到今時今日嘅水準都冇變過,依然咁好味之前汁左無得食,重開後我已經進展到一個月要食幾次,每次最少叫32粒(2人前)係最少!最少!最少!( 重點要講三次),also...算係我食過最好食嘅章魚小丸子。Overall佢好食嘅原因係:1. 佢個小丸子有一陣好香嘅炭燒味2. 每一粒小丸子都好挺身, 咬落去好軟身好moist, 完全唔似出面好似食麵包,粉球感覺。3. 木魚絲佢擺喺章魚燒隔離, 又多又美觀,夾落下食好方便4. 每一隻味嘅醬汁都好足, 特別係芝士味係芝士超爆多必食推介:有芝士味,黑松露味,蜜糖芥末,青芥末,芫茜味(其他仲未叫過)p.s. 因為好多人買,佢又即叫即整,所以必須要等, 就算早落單,你人未到,佢唔會落定醬放出嚟等你拎,佢會喺門口叫號碼,有人應佢先落醬出貨, 唔想等太耐建議電話先落單

Overall佢好食嘅原因係:
1. 佢個小丸子有一陣好香嘅炭燒味