2021-06-16 84 瀏覽
鰻魚炒飯------------------⭐hkd88本來想試蟹膏蜆肉炒飯,但同朋友share而佢唔食得蟹於是就叫左個鰻魚炒飯~一上餐香氣撲鼻,用鰻魚汁翻炒到每粒飯粒都色澤飽滿,好誘人~~兩個人食分量都岩岩好,完全個鰻魚味勁特出,而且好足料!鰻魚大大舊都真係幾多舊下,舊舊都大粒過我手指公,軟糯厚實,超有口感~雞軟骨串------------------⭐hkd26作為串燒小食既雞軟骨比起街外既都算係大粒,仲幾有咬口添~而且燒得恰到好處更加香口,而且吱啲檸檬汁落去仲會有啲清爽啲既感覺~大阪燒------------------⭐hkd78呢個大阪燒真係好吸引啊!!! 🤩超級多木魚片同紫菜!!非常吸引,醬汁亦都係毫不留手啲落左勁多,好滿足啊o(* ̄︶ ̄*)o~切開裡面滿滿既生菜絲同蘿蔔絲令到個大阪燒好厚實,食落好爽脆,啖啖足料,所有醬料生菜蘿蔔絲係我口中一覽無遺,唔會好重粉感,都無咁易覺得膩~檸檬柚子雞翼------------------⭐hkd42係一款相當有驚喜既小食😆一份共有四隻,仲好細心地將雞翼剪開左方便進食,雞翼煎得岩岩好唔會好乾身,而檸檬柚子汁佈滿成只碟!!酸酸甜甜既味道一
鰻魚炒飯------------------⭐hkd88

大阪燒------------------⭐hkd78

係一款相當有驚喜既小食😆一份共有四隻,仲好細心地將雞翼剪開左方便進食,雞翼煎得岩岩好唔會好乾身,而檸檬柚子汁佈滿成只碟!!酸酸甜甜既味道一份開胃,醬汁中仲夾集住一啲柚子皮令到口感清爽得黎有啲有趣😋

大阪燒
2021-05-31