2024-04-02 12 瀏覽
今日喺元朗呢一間餐廳打邊爐,我哋食呢一個餐除咗打邊爐之外,仲有烤魚和麻辣雞煲食,今次真係有口福啦!先講咗最鍾意食嘅火鍋先,火鍋材料超多,新鮮又靚,任食唔嬲!要咗個四川麻辣湯,麻辣味真係四川級別,啱晒鍾意食辣嘅我哋。火鍋材料真心豐富牛丸和豬肉丸啖啖肉,彈牙又多汁。😎海蝦🦐大大隻,彈牙又爽口,鮮甜且充滿蝦味。🤩青口新鮮而且味道濃郁。😉沙白蜆鮮甜又冇沙,打邊爐一。😙安格斯牛小排肉味濃郁,油脂比例平均,甘香鬆化極之好味😋安格斯牛頸脊又係好滋味,脂肪比較少,食多啲都唔驚肥。😁黑毛豬鮮甜又唔膻,甘香好味!🥳響鈴吸咗麻辣湯汁,口感香脆又柔軟,不論口感還是味道都非常豐富。😏麻辣烤魚用咗成條魚去整,烤魚嘅時間控制得非常好,魚肉鮮嫩又多汁,油脂份量更係啱啱好,同辣汁非常夾,入邊用咗大量辣椒🌶️,花和香料烤焗,越烤就越香,越食越滋味。除咗食仲有大量飲品,汽水,茶,生啤都係任飲,仲有多款甜品可以選擇。食到我哋肚滿場肥。

火鍋材料真心豐富
牛丸和豬肉丸啖啖肉,彈牙又多汁。😎
海蝦🦐大大隻,彈牙又爽口,鮮甜且充滿蝦味。🤩
青口新鮮而且味道濃郁。😉
沙白蜆鮮甜又冇沙,打邊爐一。😙
安格斯牛小排肉味濃郁,油脂比例平均,甘香鬆化極之好味😋
安格斯牛頸脊又係好滋味,脂肪比較少,食多啲都唔驚肥。😁
黑毛豬鮮甜又唔膻,甘香好味!🥳