餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2018-08-25 499 瀏覽
食完魚一之後再無食過元朗其他日本野簡單講係高質素性價比高日本餐廳 食得出用料好新鮮 賣既唔係大件夾抵食而係高質素嘅日本野壽司一口size啱啱好 以下係真係推介重要事情講三次鵝肝手卷 鵝肝手卷 鵝肝手卷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻好食到一個點 本身唔係鵝肝愛好者 但係呢個手卷食咗一次之後就上咗癮一啲都唔漏 鵝肝入口即溶仲有少少甜味一次過食兩個都得火炙左口魚邊壽司👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入口即溶牛油果軟殼蟹卷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻火炙帶子壽司今日仲食咗清酒煮蜆啲顯好大隻好新鮮不過清酒味 比較濃 唔飲得酒嘅人可能會覺得小小難入口重點係性 價 比 極高已經變成不停介紹俾朋友嘅餐廳!!!! 唯一缺點係鋪面比較細食飯時間通常都要等位
食完魚一之後再無食過元朗其他日本野
壽司一口size啱啱好 以下係真係推介
重要事情講三次
鵝肝手卷 鵝肝手卷 鵝肝手卷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
火炙左口魚邊壽司👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入口即溶
牛油果軟殼蟹卷👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
火炙帶子壽司
重點係性 價 比 極高
已經變成不停介紹俾朋友嘅餐廳!!!!

唯一缺點係鋪面比較細食飯時間通常都要等位
鵝肝手卷