2019-10-22 303 瀏覽
依間一年起碼食超過五次以上由開業食到依家,一黎地點近西鐵站,二黎d 野食水準甘多年都keep 得好好當晚三個人食,所以可以叫多少少送鳳爪算係當晚較遜色既一個送,口感仍然係爽,但個汁唔夠味,唔夠酸辣惹味,作為前菜差少少生蝦刺身擺盤賣相唔錯,而且都有配辣椒同蒜頭夾住食,生蝦夠爽彈牙,解凍做得唔錯至緊要係個汁好好味! 夠辣,但好快散!通菜當晚算大碟,平時份量少d, 可能我地係第一台客既關係? 通菜夠爽唔會好老好硬,而且唔算多油,味道夾得好!依度咖哩又係正,因為有落蛋炒架,花甲份量大約15隻度,仲好大隻, 因為我地叫左粉,所以無加簿餅蒜蓉包,沾咖哩食仲正!! 但我偏好辣,覺得辣味重多少少就perfect!金邊粉券得乾身,味道偏甜左d, 同埋依碟既蝦唔係爽口彈牙,質素差d但整體都好滿意,我地食到七點走人,已經要等位啦,週末真係bk 定位呀
依間一年起碼食超過五次以上

當晚三個人食,所以可以叫多少少送

泰式鳳爪

生蝦刺身

至緊要係個汁好好味
! 夠辣,但好快散!

馬拉盞通菜

咖哩花甲