餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2021-07-30 309 瀏覽
Lunch吾知食咩好,見佢無人排隊就入去支持支持喇💛💛💛原來而家轉左QR cord 落單, 都幾方便~叫左幾樣野食~必叫蟹籽沙律💛最鍾意就系見到咁多蟹籽系上面, 撈埋一齊食, 卜卜卜卜卜卜卜卜, 爽!!!叫左兩件壽司long下個肚, 分別系牛肉他他壽司同埋燒左口魚壽司💛但好得意既系牛肉他他吾系真系牛肉他他, 而系一塊仔既牛肉, 但都好好味💛尼個雞蛋卷超級好食, 啲蛋吾會過老, 裡面仲有芝士, 做到小小拉絲效果,再加埋有蟹籽系上面💛正到不行了最後就食埋個紫薯薯餅, 嘩~!尼個真系不得了, 又吾會太甜, 仲咬到粒粒紫薯粒!!!!天牙💛💛💛尼個肯定系我食過最好食既薯餅!!!!魚一真系好食過其他元X, 千X , 爭X多多聲!!起碼真材實料, 新鮮好味要多多支持先得!!!!!
Lunch吾知食咩好,見佢無人排隊就入去支持支持喇💛💛💛
蟹籽沙律

牛肉他他壽司&燒左口魚壽司
雞蛋卷
紫薯薯餅
最後就食埋個紫薯薯餅, 嘩~!
尼個真系不得了, 又吾會太甜, 仲咬到粒粒紫薯粒!!!!
天牙💛💛💛尼個肯定系我食過最好食既薯餅!!!!
魚一真系好食過其他元X, 千X , 爭X多多聲!!
起碼真材實料, 新鮮好味
要多多支持先得!!!!!
2021-07-09
蟹籽沙律