2020-03-12 217 瀏覽
好耐無見嘅朋友介紹我黎呢間西餐食野,唔知係咪疫情影響,店內堂食做緊買一送一,超級無敵抵食!!仲要有好多款食物可以配搭添呀~~單骨蜜糖芥末雞翼: 份量好多,好整齊咁排列,雞翼係新鮮炸嘅,皮脆肉嫩,配埋面頭啲蜜糖芥末醬,好味!!香辣柚子大蝦沙律: 好大碟沙律呀~~~由於小妹減肥中,所以就食下草,平時一般西餐來來去去都係凱撒沙律呀、和風沙律呀咁,但呢度嘅沙律款式好多,仲要每種風味都唔同。好似我呢次食呢個大蝦沙律嘅味道就好豐富。除左由多款沙律菜配搭之外,仲有啲辣椒粒,加埋酸酸甜甜嘅柚子同煎香嘅大蝦,成碟沙律嘅味道好豐富,第一次出街食草係食得咁滿足。推薦減緊肥嘅朋友仔食!!燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯: 鰻魚夠味,配蛋同唔會太搶鏡嘅紅飯食啱啱好呀~仲有沙律菜食添~最後係小妹最推薦嘅牛油香草燒春雞配日式薯仔沙律,我哋另外加$10轉左做薯條,點知原來淨係轉左個薯仔沙律,堆草沙律都仲係度,好正呀~~重點係,佢啲雞係即叫即燒,啲雞肉好滑好嫩,食落去仲有少少碳燒咁嘅味,好好味。另外仲有隻和風汁可以點雞,食食下轉下口味都唔錯架。薯條新鮮熱辣炸起,好熱氣但好脆好味~~總括而言,呢間餐廳價錢親民得黎,食物質素高,睇返其

單骨蜜糖芥末雞翼

香辣柚子大蝦沙律

燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯

牛油香草燒春雞配日式薯仔沙律

總括而言,呢間餐廳價錢親民得黎,食物質素高,睇返其他食評見到原來佢嘅甜品都出名好味,等我下次試下先得~
2020-03-05
單骨蜜糖芥末雞翼