餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2023-08-10 425 瀏覽
今晚去到太古城,入到誠品見到呢間台灣餐廳,印象好似之前外賣有食過,今次試吓堂食啦🤔本身係想嚟飲阿薩姆紅茶,不過店員好似唔多友善回應我話唔係佢呢度負責賣,咁我問佢有咩飲最後揀咗普通烏龍茶😮‍💨成個體驗已經減分⋯至於食物方面,真係普普通通😐價錢嚟講亦都比較貴,覺得性價比唔高🫣個便當嚟講都算入味,如果價錢平少少就更吸引😂同朋友一齊食,諗住加$35食一個鹽酥雞,點知呢個鹽酥雞完全唔係嗰個味道😓好乾身,而且都唔夠味,有點可惜😩環境嚟講就正正常常,因為都係坐出邊open table。夜晚唔算好多人都容易搵位🤔

2023-07-26