年頭已經試過同一地點嘅另一間半自助午市定食,呢次再試呢間,早排又食過呢間嘅晚市放題,食物質素種類都係好嘅,所以都預期無失望。價錢睇你揀食乜,價錢由$40起,有鹽燒鯖魚,牛肉飯,雪花牛鍋,刺身盛,刺身丼等等選擇頭盤全部半自助形式,不過唔包海鮮同甜品,飲品包一枝/罐。熱食有薯格,咖喱角,正常味道咖喱蘿蔔魚蛋,麻辣炆牛舌,好入味,牛舌未夠淋冷盤應該同晚市放題差唔多,沙律菜,中華沙律,凍螺肉,醃酸蘿蔔,白雲鳳爪,全部都係正常味道,反正都係叫貨現成食物唔會伏。白雲鳳爪算有驚喜,佢有啲好似薑蓉嘅野一齊醃,雖然唔食得出係咩口味,但好食主菜1:窩蛋牛柳粒飯定食 $50份量大,有驚喜,牛柳粒有啲好軟嫩,亦有啲帶筋位,至少唔係茶記醃到超淋,如果唔攪勻,比時間佢有機會有飯焦食要投訴嘅係比隻膠羹食真係好有難飯!主菜2:角切雜錦魚生丼定食 $60呢個份量都夠,魚生粒量足兼新鮮唔hea架埋單$110二人,無加一,呢點好過好多餐廳,冇服務都收我加一滿足滿足

頭盤全部半自助形式,不過唔包海鮮同甜品,飲品包一枝/罐。

熱食有薯格,咖喱角,正常味道

咖喱蘿蔔魚蛋,麻辣炆牛舌,好入味,牛舌未夠淋

主菜1:窩蛋牛柳粒飯定食 $50
要投訴嘅係比隻膠羹食真係好有難飯!

主菜2:角切雜錦魚生丼定食 $60
呢個份量都夠,魚生粒量足兼新鮮
唔hea架

滿足滿足