2024-03-24 80 瀏覽
觀塘不嬲多好嘢食,嚟到呢個靚靚商場,餐廳有好多,每一個人原來都係行去Flames,事關呢度環境非常優美,連接平台位置,可以坐出去室外一路食一路欣賞風景,感覺好chill。午市套餐一啲都唔貴,而且份量足,過嚟嘆杯咖啡都唔錯。8安士紐西蘭肉眼扒配燒蔬菜或薯條佢哋嘅肉眼扒超大件,揀咗五成熟,所以切出嚟入邊仲係粉紅色,幾香牛肉味。佢哋好貼心,可以有得揀蔬菜或者薯條,啱晒我呢啲想健康嘅人😀燒蔬菜份量唔細,感覺一啲都唔膩。香草紅酒汁燴牛面肉配黃薑蕃茄飯非常之好食,牛面肉整得夠淋,咬落去鬆軟啖啖肉,平時好少食黃薑飯,本身以為好肥。點知完全唔係,啲飯食落去好香香料味道,同牛肉混合之後好吸引。餐飲方面揀咗咖啡同埋蘋果汁,今日天氣熱熱地有少少陽光,我哋坐室外位置飲蘋果汁真係好舒服!唔好忘記仲有甜品,一路享受陽光,再食埋甜品,就真係好正!

8安士紐西蘭肉眼扒配燒蔬菜或薯條

香草紅酒汁燴牛面肉配黃薑蕃茄飯