餐廳: My Ahjussi
資訊:

2023-09-17 177 瀏覽
My Ahjussi大角咀大全街39號地舖另收加一服務費~ 味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☀️二人套餐 $3681️⃣小食(選一款)☄️炸韓國泡菜餃子6粒皮薄餡靚的餃子,外皮又脆又薄,內餡有粉絲、豬肉&泡菜等,非常豐富🤤我地兩個人一人3粒都唔夠分,好想食多幾粒😈2️⃣飯/麵類(選一款)☄️卡邦尼煙肉泡菜意粉大大份超creamy的意粉🤩依個意粉的主要基調都係卡邦尼,但食食下會食到泡菜,有蔬菜成件事即刻健康左🤣3️⃣主食(選一款)☀️芝士辣雞年糕連埋個爐一齊上,超大陣仗💩大量的芝士在眼前溶化,熱湯滾燙~雞係好滑的雞柳,年糕煙靭,另外仲有包菜食🤩辣度唔算太辣,份量都好多~4️⃣手作甜品(兩件)☀️芒果蒟蒻Fresh! 主食已經食到好飽,依個甜品滿足左’食完鹹野就想食啲甜嘢的心’,但又令人食得落,輕盈冇負擔😆5️⃣飲品(兩杯) 可選38元或以下飲品☀️柚子梳打☀️凍泡沫朱古力正常好味,按自己喜好揀吧!❤️‍🔥價廉物美🤤環境舒服~❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力
My Ahjussi
大角咀大全街39號地舖
另收加一服務費~

☀️二人套餐 $368

4️⃣手作甜品(兩件)☀️芒果蒟蒻

5️⃣飲品(兩杯) 可選38元或以下飲品
☀️柚子梳打
☀️凍泡沫朱古力
正常好味,按自己喜好揀吧!

❤️‍🔥價廉物美🤤環境舒服~

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
炸韓國泡菜餃子
卡邦尼煙肉泡菜意粉