餐廳: Poke Go (大南街)
資訊:

2024-04-22 39 瀏覽
今日去開深水埗買嘢,順便午餐所以喺度食, 經過大南街就過咗呢一間poke go🤲🏻嚟到呢條好多Cafe嘅街, 呢間嘢都算幾出眾入面嘅裝修有啲壁畫咁樣,聽聞係人手畫落去嘅,都幾靚,另外座位方面都坐得幾舒服佢喺嘢食上面都有好多唔同嘅選擇,咁我自己就揀咗個自選嘅bowl當中包括吞拿魚燥飯,青瓜豆腐,蕃茄仔木魚😁😁另一個就叫咗個特別啲嘅hot ono, 佢係用熱石鍋裝住嘅,入邊有三文魚壽司飯,溫室青瓜雞蛋絲蟹棒沙律芝麻醬同埋芝麻😙用料非常之新鮮食落去幾好食,下次可以再返嚟試😃多啲唔同嘅款式另外都見到佢有好多種唔同類型嘅小食,包括有蕃茄秋葵,和風炸雞黃金蝦卷等等大家可以支持多啲間小店🤲🏻🤲🏻🧘🏻‍♀️🍵

嚟到呢條好多Cafe嘅街, 呢間嘢都算幾出眾

當中包括吞拿魚燥飯,青瓜豆腐,蕃茄仔木魚😁😁

大家可以支持多啲間小店🤲🏻🤲🏻🧘🏻‍♀️🍵

• ONO