2023-07-15 126 瀏覽
今次要介紹嘅餐廳適合中環上班一族想食得飽飽又注重健康嘅大家🥗🥗一位中環返工嘅朋友介紹原來好受OL歡迎,我食完第一次之後都encore咗幾次🤤🤤特別係去完旅行想清下腸胃嘅時候🤣不過!注意呢排天氣咁熱行上去都真係有啲吃力🤤🫠最近去食堂食個冷氣好似壞咗咁,個風扇又吹唔到🫠🫠35度焗桑拿真係少啲忍耐力都唔掂啊🥵🥵🥵1️⃣ Swimmer's Stretch $85拎到個餐個時好墜手無諗過咁大份🤣好足料✨✨烤魚柳+蕎麥麵+紅腰豆配上泰式甜酸醬,酸酸甜甜好開胃🤩魚柳份量十足,鋪滿左成個飯盒,肉質結實冇腥味但唔算十分鮮嫩🐟🐟仲配咗五種顏色的蔬菜做基底 - 羽衣甘藍、南瓜、櫻桃番茄、沙葛和紅洋蔥🥗🤍👉🏻 𝑹𝒂𝒕𝒊𝒏𝒈 : 𝟴/𝟏𝟎抵食指數: 𝟳/𝟏𝟎環境: 𝟯/𝟏𝟎𝑹𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕: 𝗬𝗲𝘀!😋

1️⃣ Swimmer's Stretch $85
拎到個餐個時好墜手無諗過咁大份🤣好足料✨✨