成日嚟旺角,都唔會行到嚟白布街附近,但知道呢間餐廳嘅甜甜都幾好食,又有正餐,就特登同女朋友去試下。———————————一去到好快就有位坐,睇咗陣餐牌就嗌嘢食。見到佢個梳孚厘就知一定要嗌。不得不講佢地甜品嘅賣相相當吸睛,都幾期待味道正唔正😋—————————-飲嘢我地就嗌咗一杯香蕉焦糖奶昔share,一飲落成口香蕉味,但焦糖就淨係得掛杯嗰啲焦糖漿。🤤🥰跟住嗌咗蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片,就好似平時嗌Nachos咁但多咗蟹肉。佢嘅蟹肉都幾鮮甜,而且份量都幾多。😋😙雖然佢唔係正常buffalo wings with cream cheese,但係mayo配燒烤醬都幾夾。而且佢炸都酥脆。🥰😍😋店員話隻春雞要整30分鐘,不過隻春雞都燒得幾嫩,不過個飯就唔太似意大利米,但個汁整得幾香。最後就到個梳孚厘,鍾意食抺茶一定好超愛呢個,而且梳孚厘超空氣,味道適中。不過呢個黑芝麻唔係雪糕,而係汁嚟。
———————————

不得不講佢地甜品嘅賣相相當吸睛,都幾期待味道正唔正😋
—————————-
香蕉拖肥奶昔

跟住嗌咗蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片,
蕃茄蟹肉牛油果莎莎配墨西哥脆片

單骨水牛城雞翼