連續食咗幾日肉,身體都有啲頂唔順,要食番多啲蔬菜🥬 去俾身體去消化下。今次我哋揀咗 Nood Food😎 佢哋主打營養學,每一份食物和飲品都有哂營養分析,話俾想build muscle 或健康人士知食咗幾多營養入肚。味噌三文魚沙律 ($135):佢哋啲沙律好新鮮,目測一啲都無黃。呢個餐可以自選兩款沙律。最誇張嘅係份量好充足,男士食一定夠飽,加埋舊三文魚,好飽肚🤤冷壓果汁 ($70):佢哋啲果汁全部冷壓處理,確保所有營養都無流失。好似我哋揀嗰款Royal Flush,佢哋有啲飲品都有落powder落去,方便各位大隻仔增肌💪🏼雖然係貴,不過投資番落自己身體我哋又覺得無所謂🤓 所以老土啲都要講一句,健康無價🤣