2014-02-21 3456 瀏覽
去完旅行返來,通常會請多一日假還吓 wifi,執吓嘢。為咗延續假期嘅好心情,就去 Brick Lane Gallery 食個 late lunch ^^呢間係預早响 OpenRice clip 起嘅必試嘅餐廳。因為係過晒午飯時間,兩個人完全唔駛等,餐廳只得幾枱客,多數都坐室外,我地响室內都十分舒適。Order 食物︰得兩個人試得唔多,只係叫咗兩樣嘢加兩杯飲品,同之前啲開飯食評推介一樣,很有質素。Egg Benedict with Smoke Salmon: 賣相同味道都很有水準,如果可以再好啲,我會希望有多少少沙律菜(不是太貪心啩 XD)Prama Ham Carbonara: Prama Ham 同 Carbonara 味道好夾,個汁唔覺漏,仲有隻水煮蛋,就算超晒標都忍唔到口老公杯 Mocha, 佢話唔錯,有水準我杯 Rose Latte, 花味好清香,呷一啖即刻感覺自己係响花園入面嘆緊杯咖啡,冇得頂!
去完旅行返來,通常會請多一日假還吓 wifi,執吓嘢。

呢間係預早响 OpenRice clip 起嘅必試嘅餐廳。

Prama Ham Carbonara
老公杯 Mocha, 佢話唔錯,有水準
Mocha
Rose Latte