2022-10-25 134 瀏覽
呢間嘢女朋友講咗好耐話要試襯星期日得閒就帶埋狗狗嚟呢度嘆個早餐🍳順便帶狗狗放下電🐶自問對食物性價比要求高對於食 toast 本身都不抱太大期望🤣但呢間鋪門口有得泊車 🚘 (最緊要係可以望實, 唔洗太驚抄牌)又 pet friendly 感覺都好方便因為我地一開門就到, 位都唔洗等如果唔係都應該要等一段時間留意番狗仔放繩只可坐門口 (得1張枱) 所以帶狗狗就真係最好一早嚟👍🏻今次試咗 1咸 1甜 同每人一杯嘢飲一上枱就知係非常適合打卡樣樣都好presentable 所以通常食先嘅我都忍唔住要影影佢📷Double 芝士豬柳盒子吐司🍞呢個超 Yummy 由其是啲濃濃嘅芝士醬加炒蛋完全同個吐司配合得天衣無縫扭轉左我覺得吐司又細件又唔抵食嘅概念仲有配搭少少蕃薯條同沙律55蚊絕對係性價比之選😍如果塊豬柳唔係漢堡扒咁就最好啦🤣👍🏻E FOR EGG芝士奶蓋招牌窩夫🧇作為鍾意食甜品嘅我對甜品嘅要求就非常之高㗎啦呢個奶蓋窩夫雖然面頭好多堂上同埋朱古力粉喺度但食落一啲都唔會覺得甜到漏個 balance 做得幾好加上個窩夫表皮脆口內裏鬆軟 值得加分💯招牌奶蓋咖啡☕️咁早起身緊係要飲杯啡😴呢個招牌有加到 Ba
呢間嘢女朋友講咗好耐話要試
襯星期日得閒就帶埋狗狗嚟呢度嘆個早餐🍳
順便帶狗狗放下電🐶

自問對食物性價比要求高
對於食 toast 本身都不抱太大期望🤣
又 pet friendly 感覺都好方便

因為我地一開門就到, 位都唔洗等
如果唔係都應該要等一段時間
留意番狗仔放繩只可坐門口 (得1張枱)
所以帶狗狗就真係最好一早嚟👍🏻

招牌奶蓋咖啡☕️
招牌奶蓋咖啡

咁早起身緊係要飲杯啡😴
呢個招牌有加到 Bailey's 酒落去 要留意下
飲落都飲到 應該唔係啲加1-2滴就話加咗😚個人鍾意啡味濃啲 呢杯就有唔適合對咖啡十分有要求嘅人士
打下卡就一流啦🤗

狗狗都忍唔住偷飲咗 (好彩淨係lam到啲奶泡)🙄😓

整體來講
回頭率: 100%
下次會試唔同嘅 toast
$100 (早餐)
Double 芝士豬柳盒子吐司
E  FOR  EGG  芝士奶蓋招牌窩夫