2024-04-17 172 瀏覽
Smoked Salmon Egg Benedict($118)煙三文魚水波蛋班尼迪🌟推介🌟Egg Benedict同其他Cafe唔同,用咗漢堡包代替英式鬆餅,漢堡包烘到外脆,滿滿嘅牛油香,可以蘸滿水波蛋🥚嘅流心蛋漿,加上煙三文魚同牛油果🥑呢個絕配,多重層次,無得輸👍🏻👍🏻**********Black Truffle & Mushroom Linguine($98)黑松露雜菌扁意粉🍝黑松露香濃嘅程度唔會蓋過醬汁,每條意粉都掛汁;雜菌有大大舊大啡菇,好正👍🏻**********Banana & Nutella Croffle with ice cream🧇($108)香蕉朱古力可頌窩夫🧇🌟推介🌟最近好興嘅扁踢踢可頌😆呢度嘅Version係整到窩夫咁嘅樣,配上焦糖醬同榛子醬🌰,唔會太甜加上一球朱古力雪糕🍦,有冰火感覺窩夫好大份,我同友人食到捧住個肚😆**********Black Sesame Latte($48)黑芝麻拿鐵🌟推介🌟揀咗杏仁奶,黑芝麻味濃郁,飲落有沙沙感覺,用料十足👍🏻杏仁奶較鮮奶難打起,拉花有啲似Rocket🙊**********Matcha Latte($45)抹茶拿
煙三文魚水波蛋班尼迪

黑松露雜菌扁意粉🍝

香蕉朱古力可頌窩夫🧇

最近好興嘅扁踢踢可頌😆
加上一球朱古力雪糕🍦,有冰火感覺
窩夫好大份,我同友人食到捧住個肚😆

**********

Black Sesame Latte($48)
黑芝麻拿鐵

🌟推介🌟
揀咗杏仁奶,黑芝麻味濃郁,飲落有沙沙感覺,用料十足👍🏻
杏仁奶較鮮奶難打起,拉花有啲似Rocket🙊
**********
Matcha Latte($45)
抹茶拿鐵🍵

拉花好cute cute,應該係Husky🐶
2024-04-14
下午茶