2022-06-18 141 瀏覽
上星期日約左朋友敍舊,朋友帶我去企業廣場既Coti the Bistro 食weekend lunch,餐廳座位舒適闊落,環境舒適,播放住舒和既輕音樂,絕對係一個可以慢慢享受星期日下午既好地方。🥂✨煎慢煮西冷配薯條及沙律七乘熟既西冷牛扒最合我口味,不過太生又不會過熟,牛扒肉質嫩滑得離有咬口,份量大塊過我成隻手掌✋🏻,而薯條香脆好味,但一d都唔油膩😋,再配合新鮮沙律菜,多重口感,十分推介。👍🏻烤慢煮BBQ豬筋排慢煮豬筋排肉質細膩,BBQ醬汁唔會蓋過肉香,而配意大利粉相當合適,非常好味。🐷🍝芝士蛋糕我最喜的蛋糕🍰New York Cheesecake 芝士味濃郁,口感軟硬適中,而且份量剛剛好,配合少量cream更好味。🫶🏻提拉米蘇咖啡可以一次過食到提拉米蘇甜品,又可以飲到咖啡,將提拉米蘇同咖啡攪勻後就令甜味和咖啡好平衡敢就更好味。🧋🍺綿花糖朱古力香濃好味既凍朱古力,加上綿花糖及cream,口感好味。😋

煎慢煮西冷配薯條及沙律

烤慢煮BBQ豬筋排

芝士蛋糕

提拉米蘇咖啡

綿花糖朱古力
香濃好味既凍朱古力,加上綿花糖及cream,口感好味。😋