2022-09-08 56 瀏覽
Encore第2次,每次都去唔同分店食,但味道依然,今次嚟到朗豪坊分店仲有堂食😍 一見到邪惡野我就失晒控,叫左好多野食~~✨遊日懶人鐵板三文治 - 塊吉列牛肉勁厚勁juicy, 仲有大大粒帆立貝+溶岩芝士,全部都係我最愛嘅配搭,好邪惡,但好滿足😍✨日本白桃吉士忌廉法式吐司 - 大大球雪糕喺面都幾吸睛,白桃好甜,仲有軟熟法式吐司,呢個價幾抵玩!✨芝士焗蕃茄肉丸 - 芝士鋪滿肉丸,拉芝效果十足,又係啱晒芝士控嘅我😋✨照燒磨菇釀雞翼 - 一咬啖啖肉,口感好充實,熱辣辣夠晒惹味~✨紫沙冰 - 好健康嘅一個配搭,裡面有晒甜菜頭,藍莓,蘋果,檸檬同胡蘿蔔,滿滿維他命,飲落似黑加侖子味,好易入口!

日本白桃吉士忌廉法式吐司

照燒磨菇釀雞翼