2019-09-20 11695 瀏覽
想同同事試呢間餐廳好耐,有一日我地的起心肝早15分鐘去拎位,姐係大約12:15到餐廳,終於食到!我地入去之後就見到有好多人係出面排整隊,我地算好好彩!.有其中一個同事食過,佢話食物份量偏大,建議我地4個人叫3個餐就夠,咁確實真係夠食,呢到無最低消費,幾好.一個餐係包左一個starter,一個pasta同一個dessert,$148無加一,灣仔區算幾抵食。Starter: Andrea’s Cold Cuts我地呢個揀左兩份,兩個人share一份份量啱啱好。個火腿片油份好足,好香,配埋芝士食一流!Starter: Radicchio Salad羊奶芝士片好食,而且有紅菜頭係入面更加特別。Pasta: Tagliolini truffle (+$28)呢個係呢間餐廳招牌,必試!松露味好香,而且手工意粉咬口好特別,好食。Pasta: Classic Lasagna (+$10)呢到嘅千層麵採用新鮮茄醬,所以較酸。不過,我地好鍾意,因為食落無咁膩。Pasta: Tagliatelle 呢個闊條麵相對上比較普通,不過芝士同煙肉味十分香濃。Tiramisu呢到嘅Tiramisu又係必食!酒味唔算太

Starter: Andrea’s Cold Cuts
Andrea’s  Cold  Cuts

Starter: Radicchio Salad
羊奶芝士片好食,而且有紅菜頭係入面更加特別。
Radicchio Salad

Tagliolini truffle

Pasta: Classic Lasagna (+$10)
Classic  Lasagna

Pasta: Tagliatelle
呢個闊條麵相對上比較普通,不過芝士同煙肉味十分香濃。
Tagliatelle

Tiramisu
呢到嘅Tiramisu又係必食!酒味唔算太濃,cream打得好滑😆
Tiramisu

餐廳食物質素好,值得再去!
Andrea’s  Cold  Cuts
Radicchio Salad