2021-01-16 1933 瀏覽
CP值: 5/5 Price 價錢:扎肉撈干粉 Laos sausage cold rice noodle $38 (openrice 外賣價)/ $78 (dine-in)是冧彈雞全米湯粉 Sinatal ki rice noodle $38 (openrice 外賣價)/ $78 (dine-in)依排成日都wfh, 一返到公司附近就見到好多餐廳都敵不過疫情執咗有啲好食嘅小店店執左真係會覺得好可惜尼間絕對係一間如果執左會令人婉惜嘅店佢嘅米線粉係彈牙架!就算湯米都唔會稔晒,尼樣嘢好多粉面鋪都做唔到👍🏻而且每次都有好多配菜,所以唔會話因為食麵下晝4點就開始肚餓😉如果叫湯粉,佢有椰子湯同傳統湯底2隻都咁好味😋是冧彈雞係紅色個舊,食落甜甜地因為炸左,所以好香口依家唔方便堂食可以去openrice叫外賣佢會間唔中出啲超抵價,最平試過$19.9😱尼間鋪頭係康怡aeon有counter, 住附近嘅人可以去買外賣 Btw個店員姐姐每次service都好好,值得一讚
CP值: 5/5

有啲好食嘅小店店執左真係會覺得好可惜
尼間絕對係一間如果執左會令人婉惜嘅店
如果叫湯粉,佢有椰子湯同傳統湯底
2隻都咁好味😋
是冧彈雞係紅色個舊,食落甜甜地
因為炸左,所以好香口
依家唔方便堂食可以去openrice叫外賣
佢會間唔中出啲超抵價,最平試過$19.9😱

Btw個店員姐姐每次service都好好,值得一讚