2024-03-17 110 瀏覽
呢間小店之前喺華都花園個陣都食過幾次 依家搬左去愛定商場 上網見到成個feel唔同晒 所以專登去潮聖下🥰 星期六朝早十點零鐘去到已經坐左好多人 一入去見到好多麵包好吸引🤤 選擇困難症既我真係好想試晒全部味😂 最後叫左香橙朱古力酥🥐培茶朱古力麻糬bagel🥯同肉桂卷 香橙朱古力酥好有驚喜 淡淡香橙味好fresh 食晒成個都唔會有罪惡感😗培茶朱古力麻糬bagel入面好多朱古力醬🍫 焗到外脆內軟 超級crunchy😋 加埋麻糬多重口感 會想encore既一款🥯因為呢2個包太出色 肉桂卷相對冇咁特別 但鍾意肉桂卷既我一見到就完全冇抵抗力🥹下次再去會想試埋scone 因為今次食左3樣已經爆左quota嚕🤣