個仔一路都係鍾意Transformers, 我都唔知道香港原來有家Transformer嘅餐廳。朋友同我講KKday有買一送一,本着個仔鍾意Transformers. 但係相信啲嘢食唔方好食嘅心態,去試呢個買一送一。結果喜出望外。個餐有飲品,個飲品係提子啫喱梳打,同埋茉莉綠茶啫喱,兩杯都好好飲。薯條係厚切薯條,好食過麥當勞。薄餅係蘑菇薄餅,上邊有火箭菜。漢堡包係厚切牛肉嘅,老公話覺得個漢堡好食過Outback。老公之後加咗個沙律$45 ,沙律啲菜都係靚嘅新鮮嘅。整體係一間高質嘅快餐。喺銅鑼灣嘅黃金地段食到呢一餐,絕對係抵同埋唔貴。就算冇買KKday Offer,就咁入去食我覺得價錢都OK。食完我哋又拎左Transformers汽球。呢間餐廳職員都好友善,我哋會再嚟幫襯。

食完我哋又拎左Transformers汽球。

呢間餐廳職員都好友善,我哋會再嚟幫襯。
2024-04-01
用餐優惠