2018-11-12 1281 瀏覽
朋友話有間餐廳推介,本身我早到左,諗住早少少去揾位,點知朋友話:算啦,你自己去一定迷路ga la呢間於駿發花園既cafe,位置都比較唔顯眼,我平時行過仲以為係書店同好似Starbucks 甘,環境寧靜,好岩週末過黎放一下空入到去十一點五十分,店員話要十二點先可以點主食,而家只可以點飲品。我就點左杯維也納咖啡(因為未知咩黎),等到十二點就再嗌左一個手撕豬漢堡。講杯野飲先,原來維也納咖啡即係奶蓋咖啡,上面有甜甜滑滑既奶泡,下面係黑咖啡,好好飲!奶泡既堅挺程度,食完一餐飯都仲係度個手撕豬漢堡都好正,非常juicy,個醬汁似燒烤醬!非常值得一試!唯一不足既係個隻擺漢堡飽既碟,見住個店員拎到手震震,個飽好似就跌就跌甘好彩個店員技術高超,先順利送到去我地張枱度,你地試過就會明我講咩

我就點左杯維也納咖啡(因為未知咩黎
),等到十二點就再嗌左一個手撕豬漢堡。

2018-11-03
  • 手撕豬漢堡