2024-02-29 308 瀏覽
呢間連鎖式嘅家庭西餐廳 我食呢間分店位於MoKo商場入面 好多家長都會帶小朋友去食 因為佢每個餐都會配送一條黑糖麵包配cream cheese 🧀 佢呢個包熱辣辣送上嚟嘅時候超鬆軟 加少少cream cheese甜甜地好易入口完全唔覺得太滯 我一個人都可以食到一條😂😂👉🏻特製洋蔥花球 ($86) 💓💓💓💓💓佢呢個特製洋蔥花球,口感鬆軟外皮較脆。可能係即炸嘅關係,所以一咬落去勁脆食到甜甜嘅洋蔥🧅好夠爽甜 呢個價錢呢個份量真係可以幾個人一齊開心share👍🏻👉🏻美國肉眼扒配豬肋骨 ($368) 💓💓💓💓老實講,佢呢個價錢可以試到兩樣嘢都幾化算。因為滿足到我想食牛扒同埋食豬肋骨嘅願望又唔使額外再分開叫。不過呢個豬肋骨有少少乾乾地,肉質唔夠Juice。但係塊肉眼扒就比較Juicy有嚼口 牛味較重 再加上佢配埋薯條兩個人share真係份量夠大抵食 而且甜薯都係配埋一set但估唔到個甜薯真係幾甜 不過冇咗面上個cream會更加惹味👍🏻👍🏻五個心心係最高分Outback Steakhouse (MOKO新世紀廣場) (旺角)地址 : 旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場6樓605號舖
呢間連鎖式嘅家庭西餐廳 我食呢間分店位於MoKo
👉🏻特製洋蔥花球 ($86) 💓💓💓💓💓