🫖泰式奶茶意式雪糕🫖$297/10泰式奶茶味都幾出,滿足到我呢個泰奶控🤎但唔知係咪心理影響,見佢隻色係深色啲,我都食得出少少可可嘅味道😂甜度適中,怕甜嘅可以一戰🤺但最扣分係佢個口感似沙冰,不過濕少少🍧完全冇意式雪糕嗰種拉扯同實感🍦亦欠奉奶香🥛可能係低脂雪糕免不了嘅敗筆🥺食得耐之後佢開始融少少嘅時候口感會好少少🤏☕️麻糬芝麻烏龍鮮奶茶☕️$397.5/10我轉咗豆奶,所以隻色同芝麻冇咁大對比、冇咁IGable🤣豆奶有少少輕微嘅豆乳味,但有少少蓋過咗烏龍茶味,所以茶香遜色🍵相信都係同鮮奶夾啲!芝麻味非常之出,但唔會過膩、太重,算係恰到好處🙌而我最愛嘅麻糬(其實佢就係小丸子)就唔算彈牙,但非常煙韌,同埋糯米香好出🍚好食好食🥰整體8/101️⃣CP值我覺得中下啦,如果冇咁貴嘅話就會再回頭,試佢其他好吸引嘅menu😋但暫時我就未必會再翻去住2️⃣地理位置就喺The One,十分方便📍空間唔大但冇乜人流,所以可以坐好耐😍可以當燈光冇咁好同嘈啲啲嘅Café咁😂3️⃣侍應好好服務態度🥰飲之前提我要撈勻先,同埋見我選擇困難又推薦咗茶味嘅雪糕🍦
🫖泰式奶茶意式雪糕🫖$29
7/10