餐廳: 華星冰室 (克街)
資訊:

2016-06-21 1603 瀏覽
華星嘅多士同埋三明治類嘅出品可以放心點來食,因為總係發揮出色品質有保證嘅!每次經過呢邊,如果方便嘅話都會來華星食d嘢,唔係幾驚艷,但係總係唔會失望,一如既往嘅味道!炒蛋多士,炒蛋黃橙橙一陣炒蛋味香噴噴嘅,雞蛋炒得好嫩,滑溜溜嘅,亦唔會有腥味,我個人最憎雞蛋嘅嗰种腥味喇!呢度嘅炒蛋絕對要試下。感覺我自己係去到邊度都係少唔倒熱奶茶同凍檸茶嘅,華星嘅奶茶,奶味濃茶味更濃,香到不得了,砂糖隨便妳+唔+,就算依家炎炎夏日,飲一啖熱奶茶,食一啖炒蛋多士,真係好歎!豬仔包烤得啱啱好,脆度適中,牛油好香。仲有嗰個軟硬沙爹牛肉包,真係唔錯,比較新奇嘅味道,牛肉餡好香,值得一試!
火腿通粉
熱奶茶
炒蛋多士
豬仔包
軟硬沙爹牛肉包
2016-06-02
$20 (早餐)
熱奶茶
炒蛋多士