🌕Hello我係Moon🌕呢幾日睇完演唱會個心情真係好澎湃,個心好似就飛咗去韓國咁樣!😍既然個心都去到韓國,梗係要食返啲韓國嘢啦😂再次嚟到尖沙咀嘅Outdark,😝今次特別啲唔食佢哋嘅芝士鍋,一於嗌返個串串魚糕湯暖一暖胃先!🥳呢個串串魚糕湯,湯底好清 而且冇油膩嘅感覺,仲有海鮮嘅鮮味!😏佢入邊嘅款式都幾多,有韓國魚榚,🫣年糕同埋一啲嘅蔬菜,仲有韓國粉絲!😍整體來講份量都幾足夠,我同朋友share食都夠好!😚淨係一個湯鍋又點會夠呢依度嘅翻卷真係傳統又正宗,😌我鍾意佢哋嘅烤牛肉飯卷,佢哋嘅牛肉唔會太韌,😚亦都唔會太乾身,😝烤牛肉嘅味道香濃,韓式燒烤汁嗰種感覺好惹味!😋甜品嘅部份,就食返啲甜甜地嘅嘢!😜每次嚟到依度,我都會食佢哋嘅番薯芝士條,😚甜甜蜜蜜嘅味道,😋再加上芝士嘅鹹香,趁熱食仲可以拉絲添!😛🌕最後MoonMoon真係好滿意依度,就算依度長期滿座都好,呢度嘅質素都係冇退步,一樣都係咁好食!🌕Outdark (厚福街) (尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 17樓
🌕Hello我係Moon🌕

串串魚糕湯
😍整體來講份量都幾足夠,我同朋友share食都夠好!😚

烤牛肉飯卷

甜品嘅部份,就食返啲甜甜地嘅嘢!
番薯芝士條

Outdark (厚福街) (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 17樓
烤牛肉飯卷