2023-05-27 320 瀏覽
珍煮丹每逢出左新系列,都令我急不及待去試。今次仲要出左我大愛嘅麻糬系列(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)都冇理由唔狗衝了🩵帶住2杯飲品去外圍欣賞周董演唱會🎶格外興奮😆🍫榛子朱古力米大福 $42係Double Chocolate啊!🍫朱古力奶味道非常香濃!同入面嘅榛子蓉配合得天衣無縫🌰(●°u°●)​ 」入面仲要有海量嘅雀巢®️KITKAT ®️ 朱古力碎,真係每一啖都飲到,非常有咬口(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)係雙重朱古力享受啊!🍪奧利米大福 $42每日新鮮製作嘅芝士奶蓋加香滑黑糖鮮奶,仲有配搭 非常煙韌嘅「米大福」 同埋Oreo餅碎,成個口感都好豐富!每一啖除左有香甜Oreo味加咬到餅碎,仲每一啖都啜到麻糬(*☻-☻*)強烈推介!

帶住2杯飲品去外圍欣賞周董演唱會🎶格外興奮😆

🍫榛子朱古力米大福 $42