2017-12-07 137 瀏覽
雲雲飯真係超超超可愛呀!相信唔小少女都係因為佢而黎既~成間cafe都充滿住雲,好貫徹主題。回正題,你地又知否舊雲入面係咩黎呢?佢其實係泡菜炒飯黎,面雲雲本尊就係蛋白,當你將佢一野𠝹開之後就會見到滿滿的紅色飯粒,好治癒!泡菜炒飯有點辣,所以店家貼心地比啲蛋白你解解佢,不過本人愛辣所以完全無OK,不錯~另外叫左個韓式all day breakfast,呢個真心唔ok,條煙肉硬到張紙咁,個飯卷又一夾就散晒,咁囉。野飲反而有驚喜~雖然佢個杯就真係無咩特別,但內涵就好正~抹茶味夠濃郁又唔甜,只係上面個棉花糖真係太甜,合埋一齊飲就好一點。但我最想介紹既其實係後面杯南瓜latte,因為真係好南瓜!飲完好滿足
泡菜炒飯

韓式all  day  breakfast