2024-03-19 201 瀏覽
位於太安樓第二街, 近太安街方向。由於唔係位於食店中心地帶, 所以唔太大油煙味係太安樓既小店黎講搵到肯收八達通又做網上外賣平台真係少之有少, 原因離不開營運成本問題吧雖然肯收八達通, 但野食黎講份量多而且唔貴韓式牛肉拌飯滿滿不同種類既配菜先40蚊, 牛肉都唔算少收費份量合理, 但可惜既係店員態度普普, 企係收銀位下單好似都唔想理你咁😂 落完單又冇單, 都唔知點樣知自己果份搞掂, 要憑眼神示意前面冇人等外賣, 見眼前有份外賣放係度, 有禮貌地問個外賣係咪自己既都俾店員不禮貌對待, 仲聽到話想食霸王餐😂嘟哂八達通企係度等都叫食霸王餐我諗佢真係食錯藥🤷🏼‍♀️ 仲要兇神惡煞咁🤷🏼‍♀️ 幾平都好冇下次, 落單同拎外賣個步驟令人令疑惑
雖然肯收八達通, 但野食黎講份量多而且唔貴
韓式牛肉拌飯滿滿不同種類既配菜先40蚊, 牛肉都唔算少
外賣自取