🎏️ 食盡油尖旺 — 8Five2✨ 來自墨西哥🇲🇽嘅852 • 要chill就係咁容易🎄聖誕節要搵餐廳真係難到爆炸🤯 不過早排去咗呢間係尖沙咀天文臺道嘅墨西哥餐廳🇲🇽 環境同氣氛都幾啱聖誕節同另一半嚟慶祝🥳 而且個人覺得食物都唔算太貴,不過唔知聖誕節佢會唔會加價同焗你叫set😂美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)✨ Crispy Fried Fish Tacos $128一份四件,係就係細咗少少,不過味道都唔錯有啲驚喜😆🙌🏻 佢個皮其實係十分之薄,中間嘅魚炸過都算脆口,加少少青檸汁昇華都幾有驚喜🤩✨ Chicken Verde Burrito $128咁多個入邊我最鍾意係呢個😍 入邊釀咗啲手撕豬肉,飯,芫荽同埋青椒等等嘅配料🤫 最重要係佢應該加咗唔少墨西哥辣椒醬🌶️ 食落去都真係幾勁抽幾辣🥵 不過我都仲接受到反而仲覺得幾惹味,同埋幾鍾意佢口感,有少少似食緊一個墨西哥版嘅飯卷咁,點埋佢個番茄醬🍅嚟食真係冇得輸!!✨ Buffalo Chicken Nachos $128份量可以話係超級多🤭 除

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️ ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

✨ Chicken Verde Burrito $128
Chicken Verde Burrito

✨ Buffalo Chicken Nachos $128
份量可以話係超級多🤭 除咗有紅色同深紫色嘅nachos之外,仲有雞絲,辣椒同應該係芝士酸奶等等💯 呢個絕對係抵食,同埋係要極快食😂 因為中間嘅位置可能太多醬汁,所以好快就會淋🥲 呢個性價比絕對係高,但味道又未至於勁突出,都係必要嘅菜式之一🙌🏻
Buffalo chicken nachos

🍹BigBang $88
🍹Lucifer $88
店員介紹呢兩杯飲品,bigbang 有啲似橙味嘅梳打,酸酸甜甜完全唔似酒🤤 隻杯都幾有style,啱晒打卡📸 至於另一杯就比較refreshing,同樣係酸酸甜甜,都唔錯嘅但係唔知點解都幾重青瓜味😂

💰Total: $620

✅ 好老實講覺得呢個價錢都算唔錯🤑 vibe絕對係一流,而且嘢食嘅風格都獨特又正,如果聖誕節唔加價嘅話絕對係一流選擇😎

💡溫馨提示💡
大部份嘅店員都係非本地人,未必識聽中文㗎大家留意啦👀😆

➖➖➖➖➖
📍 8Five2 Restobar (尖沙咀)
尖沙咀天文臺道8號地下2號舖

Chicken Verde Burrito