2022-07-18 66 瀏覽
💛 HKG - 3rd place 💛ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ 今日無人陪我食lunch 咁我就有機會自己 #cafe探索 😎 好啦~ 講返個飯先 個雞肉漢堡好好食😋 有少少juicy 嘅感覺 上面仲有一塊脆片 成個飯食完岩岩好 唔會太鹹 滿足 💜 好食過好多出面cafe整嘅咖哩飯😆 同埋我幾中意佢會比個紙袋仔 食完裝起你用過嘅紙巾 執個個人都無咁核突 乾淨啲 唯一美中不足就係只收現金 唔收卡 ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ🌼 Food日本咖喱滑蛋雞肉漢堡扒殺米飯Japanese Curry Burger Steak Rice 120 🌼 DrinkIced Matcha Soymilk Latte宇治抹茶豆乳拿鐵配北海道牛奶雪糕 48◇◇◇◇◇◇◇◇◇#cass_sheungwan#cass_上環#cass_cafe#eatwccinhk
💛 HKG - 3rd place 💛

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ