2024-04-25 5 瀏覽
🍴佐敦誠意小店🍴-佐敦越來越多cafes 不過 飲杯啡☕️食件cake🍰嘅價錢唔平 要揾一間CP值高 我嘅首選 係一路offer街坊價錢而且對食物好有heart💕嘅呢間小店-🥗自選沙律 $79一個價錢 沙律四揀二 實在好抵😍 材料每日mix 爽脆清涼十分之fresh 醬汁有蜜糖芥茉/黑醋/胡蔴醬之類 實有兩款啱心水😉-🦪法式煮青口 $89我鍾意入口creamy嘅汁 揀咗用忌廉香草汁煮 忌廉味濃郁唔𤇍身 口感清爽唔膩 不過青口太細隻啦😢-🍱香煎西冷牛扒定食 $148Lunch set質素高 套餐包黑啡/紅茶 飲特調咖啡☕️或者花茶🫖 只加$20 我特別like西冷牛定食 足足8安士 肉味夠又有脂肪甘香 蘸燒汁淨食抑或配珍珠米 一樣咁正😊-📍 Heart Bar & Restaurant佐敦廟街285號地舖
🍴佐敦誠意小店🍴

🥗自選沙律 $79