2016-03-22 453 瀏覽
weekend 相約好友食lunch ,話說約在廟街, 原來並非我想像的! 竟然是一間文藝氣息濃厚的Cafe!綠茶鮮奶咖啡45元喜愛綠茶的我, 先來一杯green tea latte, 令我驚喜的是有龍猫拉花, 好可愛呀! 綠茶味夠香濃, 奶味唔會搶左綠茶的茶香味, 份量配搭比例ok! 經典全日早餐70元雖然係中午, 但係只係我今日第一餐, 當然食番個all day breakfast 先啦, 個炒蛋好滑, 正!配有沙律菜及車厘茄配料,比較健康均衡, 不像其他all day breakfast 欠缺蔬菜! 其他配料有茄汁豆, 煙肉, 紐倫堡腸及法式多士! 如覺得這款唔夠飽, 可試90元的“超級全日早餐”, 會多幾款配料包括煙黑椒牛肉,新鮮雜果,燒烤菇,及黑松露薯蓉!意式蜜糖番茄汁配煙鴨胸扁意粉75醬汁帶點甜甜味, 不會太酸, 意粉夠爽身, 唔會一pat pat, 鴨胸很好吃, 唔韌!

綠茶鮮奶咖啡45元
綠茶鮮奶咖啡
經典全日早餐70元
經典全日早餐
意式蜜糖番茄汁配煙鴨胸扁意粉75
意式蜜糖番茄汁配煙鴨胸扁意粉
題外話/補充資料: 環境舒適!清水可自己在櫃面自助斟!
2016-03-19
  • 經典全日早餐