2010-07-27 137 瀏覽
星期日去左間新酒店L Hotel Island South食自助餐,朋友介紹(d嘢好食,新開張有折)不過地區遠左d 一入門口比個甜品櫃吸引目光,嘩嘩....再睇睇周圍環境唔錯,佢地安排左一處獨立房間比我地因我地有12人(幾好講嘢大聲d都唔怕)不過燈光暗左d.講返d食物 冷盤有: 蝦, 青口,田螺,亞拉c加蟹腳, 沙律,最正凱撒沙律(d菜好新鮮) 日式冷麵, 沙樂美腸, 巴馬火腿, 豬手, 魚生, 壽司....熱葷 : 燒牛肉, 即煎羊扒, 串燒, 銀雪魚 , 咖喱有印度同泰式,我like印度 加佢標明絲苗白飯(真是好吃軟硬剛好)還有些例牌燒骨, 菜, 魚.....甜品 : 雪糕, 芝士蛋糕, 朱古力mos士, 吉士布丁, 牛奶布丁, 木糠布丁(最好食), 綠茶蛋糕, 意大利芝士蛋糕 即焗梳乎里, 還有朱古力噴泉...另外每人有一份主菜 : 有蒸石班 一條(個人覺得怪怪地成條蒸魚,邊有人食自助餐食蒸魚) , 日式長腳蟹.是日每位約300元. 價錢for食物質數加環境好抵 (因剛開業不太多人唔使同人迫)個人覺得主菜 蒸石班應改其他如 高質數d牛扒or龍蝦or西式
一入門口
講返d食物

(真是好吃軟硬剛好)還有些例牌燒骨, 菜, 魚.....

個人覺得主菜 蒸石班應改其他如 高質數d牛扒or龍蝦or西式魚扒最緊要出面餐桌無的類別,
服務: 收嘢快,有禮貌.
地方闊,但獨立房燈光暗d
甜品櫃