餐廳: La Serre
資訊:

La Serre觀塘海濱道90號地下1號舖味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨☄️日本豬軟骨墨西哥薄餅 $168依個有驚喜喎🤤原本以為都係普通果d野啦🤫點知佢係好好食,用兩塊有少少㶥過嘅薄餅,每塊都夾住煮到好淋(唔係霉!)的豬軟骨,同埋半個牛油果,原來依三樣野係咁夾架!!依個絕對係我會想再食的🌯🌯☀️Impossible™ 素牛肉千層麵 $168整體食落味道&口感都很不錯,麵條軟硬適中,夾住肉碎&菇類🪐我亦專登試左d素肉碎,但口感真係同肉好相似,無肉不歡既我出奇地都接受到,成件事健康左👏🏻另外有個小tips: 千層麵真係要襯熱食🤫如果凍左d麵就會變硬架啦🥲Cocktail☀️Tea For U $88☀️Long Island Iced Tea $98酒味較濃的兩杯~✅
La Serre

☀️Impossible™ 素牛肉千層麵 $168
Cocktail
☀️Tea For U $88
☀️Long Island Iced Tea $98
酒味較濃的兩杯~

日本豬軟骨墨西哥薄餅
Impossible™ 素牛肉千層麵