各位大胃王注意啦!想無限食盡多種款式的刺身和熟食🍲就一定要嚟試下大喜屋食放題啦💕它們提供多款新鮮刺身選擇,仲可以不停refill,都咪話唔正!我點得最多就係鮮蝦和赤貝,每件都鮮味十足,而蝦係超級甜,忍唔住order咗幾次🫢而火炙壽司🍣一樣咁出色,燒到外脆內軟,入口即用~我total 叫咗三轉先停手🙈海膽手卷好新鮮,完全唔會有怪味,海膽迷記得一定要點佢!此外,它們的熟食讓我有意外驚喜!金枕頭榴槤燒係必點之選!表層燒得脆卜卜,入面軟棉棉,雙重口感真係好味又過癮!另外仲有得食原隻鮑魚拼花膠,花膠size大到好似手掌咁,份量十足!鮑魚好煙韌好有口感😝乳鴿整得非常香脆,熱辣辣好好食!而且每次以件數為單位,唔洗怕自己一個食唔哂成隻乳鴿!出面位置仲有好多前菜、甜品、飲品比你揀,多到眼花撩亂,想每樣都試😆而坐位也非常充足,不過佢地真係好多人食架,記得早啲嚟呀!

海膽手卷好新鮮,完全唔會有怪味,海膽迷記得一定要點佢!
此外,它們的熟食讓我有意外驚喜!