2023-05-29 1159 瀏覽
🎬睇戲前黎食個Tea, 因為K11會員可以消費換泊車!🤓🤓是關係星期日,⛪️朋友去完聖堂,一啲嘢都未食,所以佢揀咗咖喱飯🍛、+🎂cake+餐飲咖啡 ☕️🥪我就揀左個雞肉芝士三文治+餐飲咖啡🍛估唔到佢嘅咖喱賣相係日式,但香料味夠晒濃,比起外面好多都係比較淡,跟飯仲有啲紅腰豆同鷹嘴豆沙律,係有啲誠意嘅,新薯同雞件都煎得香香咁,唔會過Dry👍🥪雞肉芝士三文治雖然係普通嘢,但我好欣賞佢跟黎嘅嗰個酸酸甜甜嘅莓醬,成件事都提升晒,即刻無咁悶🤣🤣🤣欣…賞…呀..喂🫶🏼🫶🏼🫶🏼🎂Cake就唔知點解覺得太乾, 好就好在唔太甜, 但啲士多啤梨🍓同夾心嘅Jam都好淡味,唔該請加油😆😆☕️咖啡就ok囉,唔洗有太大期望,普普通通唔難飲嘅! (出面好多餐廳咖啡其實都好難飲🤣🤣🤣)環境係乾淨舒服嘅! 喺度K11 Musea, 呢個價位又有得坐得舒舒服服,啲嘢食又ok, 無投訴啦🤭#eatplayfundclub #afternoontea #teahousehyafternoontea #tea #日式西餐 #k11musea #hkfoodies #hkig #openrice #foodiehk #explorehk
🎬睇戲前黎食個Tea, 因為K11會員可以消費換泊車!🤓🤓

🥪我就揀左個雞肉芝士三文治+餐飲咖啡

#eatplayfundclub #afternoontea #teahousehyafternoontea #tea #日式西餐 #k11musea #hkfoodies #hkig #openrice #foodiehk #explorehk #foodsearching #foodlovers #japaneseresturant #sandwich #curry #chickenrice #cake

雞肉芝士三文治
咖喱雞扒飯
草莓蛋糕🍰
熱咖啡
雞肉芝士三文治
咖喱雞扒飯
  • French Toast Sandwich with Smoked Chicken and 2 Kinds of Cheese