招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$25,000-$28,000
月薪
更多筍工 (5)
2021-03-21 940 瀏覽
☟非專業最真實食評☟𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘽+:厚切雞扒蕃茄沙律菜意大利包配蜜糖芥末薯角($78)尼個包幾好味❣️入面雞扒夠厚身得尼夠juicy🤤👍🏻加埋蕃茄酸酸地好match❣️意大利包原本就比較乾身但雞扒夠juicy都balance 到❣️但薯角反而就無咩特別,正常夠脆同比蜜糖芥末醬比你點甘囉👀𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘽+:鮮忌廉鮮菌煙三文魚意大利粉($78)成個意粉夠creamy,唔會太水/太稠,但味道都係正常發揮無咩特別😂𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼- :南瓜湯(跟餐)尼個湯比到驚喜我❣️南瓜湯比較稠身,而且好濃飲得出淡淡嘅南瓜味🤤賣相都好靚❣️個人就好欣賞喇👍🏻𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼- :藍莓奶酪(跟餐+$12)今個post Ge ❗️重點❗️尼喇❣️尼一餐我最最鐘意就係尼杯奶酪❣️奶酪大大杯,好濃好稠身🤤飲落好香藍苺味之餘驚喜在仲有食到細細粒嘅藍莓😍❣️勁fresh ah!仲好飽添❣️𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘽:Cappuccino (跟餐+$12)朋友叫嘅cappuccino,我唔識都唔鐘意咖啡嘅苦味😂我淨係覺得佢幾靚同苦炸😂朋友嘅評價係:無咩特別ok la😂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~❀總評❀ 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙞𝙣𝙜:
☟非專業最真實食評☟

𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘽+:鮮忌廉鮮菌煙三文魚意大利粉($78)

𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼- :南瓜湯(跟餐)

𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘼- :藍莓奶酪(跟餐+$12)

𝙂𝙧𝙖𝙙𝙚 𝘽:Cappuccino (跟餐+$12)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

❀總評❀ 𝙤𝙫𝙚𝙧𝙖𝙡𝙡 𝙜𝙧𝙖𝙙𝙞𝙣𝙜: 𝘽+
飲品好大驚喜👍🏻湯同奶酪都好濃同好香💕反而正餐就真係無咩特別,味道都幾好,但就真係未好食到我眼都瞪大嘅地步喇🥲性價比尼講都正常🌟🌟唔算太貴,食物分量都偏多👍🏻餐廳環境好光猛好舒服,大家放假約開朋友可以試下嘅❣️