2023-06-10 313 瀏覽
本身見佢有宣傳,又幾靚咁,多數都唔會伏得去邊,點知一試就真係伏咗。首先,去到嘅時候坐底已經即刻嗌嘢食,點知一個all day breakfast等咗半個鐘,另一個意粉等咗差唔多一個鐘。等得來都凍晒啦,仲點食😅跟住係食物質素方面,all day breakfast份量極少,但價錢其實都唔平($158),嘢食質素唔好,個炒蛋懷疑我自己整都好食過佢。冬陰功意粉份量比較少,冬陰功味唔重,都係麻麻。另外,店員態度唔好,詢問想轉枱時無啦啦發我哋脾氣,幫我哋換咗張凳,但我哋明明冇叫過佢換,並且將張凳好大力咁放低。我明白工作可能會辛苦,但都唔需要咁樣發洩落客人到掛。今次嘅體驗令我完全唔想再返嚟,真係唔好俾佢嘅宣傳威力呃到。
今次嘅體驗令我完全唔想再返嚟,真係唔好俾佢嘅宣傳威力呃到。
2023-06-10