2018-03-27 867 瀏覽
朋友之前經過見到有任食牛扒,知道我都係牛魔王,所以約定我嚟呢度食飯。餐廳地方都幾大,有桌球枱同飛鏢機,可以供客人娛樂。侍應問想叫 set dinner 定任食牛扒,我哋緊係揀任食任飲放縱吓。餐廳有1個地方係自取區,可以拎湯,沙律同排隊拎牛扒。呢晚嘅湯係蘑菇忌廉湯,食到蘑菇粒,幾好飲! 沙律吧有唔同嘅菜同沙律醬汁選擇。沙律吧嘅蔬菜都新鮮,蒜蓉包香脆,配湯最夾。澳洲穀飼肉眼扒會有店員負責切,有客人想拎先會切,呢晚嘅牛扒雖然唔肥,但唔嚡,有濃濃嘅牛肉味,肉汁亦保留到,我就鍾意加埋芥末醬一齊食,唔錯! 呢晚任食嘅主菜係德國燒豬手,呢個就要同店員落單,豬手外皮鬆脆,肉就夠咸香。薯角或薯菜都係要同店員落單,薯角炸得乾身唔油膩,好味! 甜品都係自助,食完正餐,係時候食個甜品埋尾,朱古力蛋糕配牛奶布甸,朱古力蛋糕香濃。飲品都係同店員落單,如果想飲酒,都可以加錢任飲。

餐廳地方都幾大,有桌球枱同飛鏢機,可以供客人娛樂。

餐廳有1個地方係自取區,可以拎湯,沙律同排隊拎牛扒。
呢晚嘅湯係蘑菇忌廉湯,食到蘑菇粒,幾好飲!

蘑菇忌廉湯

沙律吧有唔同嘅菜同沙律醬汁選擇。
沙律吧

沙律吧嘅蔬菜都新鮮,蒜蓉包香脆,配湯最夾。
沙律,蒜蓉包

沙律

澳洲穀飼肉眼扒

德國燒豬手

薯角或薯菜都係要同店員落單,薯角炸得乾身唔油膩,好味!

薯角

甜品

飲品都係同店員落單,如果想飲酒,都可以加錢任飲。
凍檸茶

2018-03-21