平日夜晚都滿座,人手好少,侍應好忙好忙。要添前菜、爐邊物、改鐵網嘅時候成日都要等5分鐘以上,有時要再提多次,但係佢哋真係好忙,有時都會自動自覺添野食、收碟。野食整體都唔錯,但醬汁類嘅燒肉都偏重口味,前菜、爐邊物味精味都幾重手吓*前菜:泡菜、醬油蘿蔔、涼拌芽菜、辣拌四季豆,全部都好食、出色,清新、爽口、微辣。最開心係可以任添!爐邊物又係任添!泡菜蛋:記得半熟嘅時候要撈吓啲蛋,嫩好多架。芝士粟米:有芝士就係正!濟洲五花肉套餐 $588套餐包晒海陸兩味:大八爪魚鬚、牛小排、豪快嚴選牛舌、濟洲五花肉、醬油豬排骨肉。質素普通,無論牛肉豬肉嘅肉味都屬於中上水平,八爪魚鬚彈牙肉脆。我最鍾意係五花肉,燒到焦黃色,再剪開細塊,點少少汁再加泡菜,包埋生菜食好正!揀咗韓式炒粉絲,配料種類多但份量少,肉絲、紅蘿蔔絲、洋蔥絲,味道普通,而且偏油。豪快蘋果醬油雞腿 $88雞腿厚肉大隻,所以好難燒🙈最後要剪開一塊塊燒先熟得晒。肉質好嫩好水,但係雞肉味俾醬油味蓋過晒。
前菜

爐邊物又係任添!
泡菜蛋:記得半熟嘅時候要撈吓啲蛋,嫩好多架。
芝士粟米:有芝士就係正!
爐邊物

濟洲五花肉套餐 $588