餐廳: Dazzling Cafe (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2022-07-21 778 瀏覽
#尖沙咀 @dazzlingcafe.hk🥰作為仍充滿少女心的我們, 去粉嫩裝潢、佈滿花花裝飾的食肆食飯是很合理的! 更何況現在是芒果當造的季節, 去食個期間限定, 仲要係一年一度的愛文芒果祭, 來個全芒宴是很合理的! 🥭🥭芒果種類繁多, 我是很喜愛愛文芒的, 入口味道較清甜, 聞落芒果味亦很清香! 🍊柚子蜜雞翼 $75 ~ 單骨雞翼, 外皮炸得香脆, 肉質嫩滑, 淡淡的柚子蜜味道, 不會過甜! 🍟松露薯條 $58 ~ 超推介, 必點! 有皮薯條比較少食到, 貨真價實! 炸得香脆, 內裡軟糯, 滿滿的松露香, 份量可不少啊…讚! 🍞仲夏光芒蜜糖吐司 $118 ~ 是夜重頭戲! 吐司磗塊烤得酥脆, 吐司外殼亦內有乾坤, 內裡是滿滿的芒果肉及士多啤梨! 芒果味道好香甜, 再搭配𝗛ä𝗮𝗴𝗲𝗻-𝗗𝗮𝘇𝘀芒果雪糕🍨, 甜甜的多重口感! 芒果太陽蛋亦好別緻吸晴!🥥芒芒好椰 (愛文芒果椰奶冰沙) $55 ~ 濃濃的愛文芒, 搭配椰子及粒粒芒果肉, 好襟飲!🥭愛文芒果烏龍冰茶 $48 ~ 醇香烏龍茶, 配有芒果肉及百香果, 酸酸甜甜好清涼!
#尖沙咀 @dazzlingcafe.hk