極度失望,住沙田一定會知盛記火煱,中午做粉麵餐廳,晚上做火煱,由細到大口碑都唔差,價錢公道,以前唔早d訂位基本上都冇得食,但近年真係差左好多,可能疫情之後,好多人都唔留港消費,盛記晚上都唔會有2轉翻枱做,更加張關門時間改到11點,食物依家不過不失,海鮮唯一係性格比高,湯底冇乜選擇就大家應該知,但近幾次去都有心將平宜既湯底話賣晒,想你叫貴,真係好好笑,晚上7點半可以話番茄薯仔同香茜皮蛋冇啦,去到10點20分就精彩啦,成班阿姐就開始出晒黎,幫你收野呀,係不停來來回回咁行去你張枱,目的大家都知,想你快d走,到10點35分,仲犀利,直頭搵2個阿姐 左右門神咁企住係度眼金金望住你,打個邊爐,傾下計都咁唔舒服,好大壓力law, 我地大大聲話11點都未到 唔駛咁呀,趕客呀!!(之前對上食過1次都有咁既情況,10點50分關冷氣,但都ok啦,差不多到11點我明白)佢地先走開,仲要5個人我地都食左2千7蚊,唔係死霸爛霸又唔食野d衰客,係我地都知依家好靜,夜晚都冇幾枱客,最後2枱你地想快d趕走早收工,但真係好唔舒服law, 終於明白香港今時今日點解會攪到咁,個個唔想係度食野,消費,盛記帶俾沙田街坊好多回憶,希望你地真係做返好dd, 你講得11點關門,就唔好10點20分已經想趕客走,冇人會想返黎再幫襯
2024-04-08
  • 章紅魚刺身