2019-01-29 557 瀏覽
💁🏻‍♀️小麵站 (太子)🍽-暫時係我食過最抵最正宗嘅四川小食店,老闆娘係四川人,唔怪之得咁好味啦啲嘢。呢間鋪頭喺太安樓都有分店,而總店就係我公司隔離,有一日俾同事發掘到,結果就日日都去食。🥳 .雞絲涼麵($25)必食推介,呢間鋪頭每一兜麵都會落足晒配料,絕不馬虎。$25嘅價錢但係就超大兜面,將啲醬撈勻來食,超級惹味,而且啲面超爽口同彈牙。🤩 .雞絲涼皮($29)呢度嘅涼皮同出邊一般食嘅唔同,超級大塊,而且醬料酸酸甜甜,食落去超開胃,而且一樣好多配料,仲有一啲豆腐乾,超大兜,食落勁滿足。😇 紫菜雲吞米線🍜加肥腸($46)雲吞亦係另一招牌菜,皮薄多汁,叫米線再加肥腸,真係超級邪惡,但係就超級無敵好味,加埋啲芽菜做配料,冇得彈。😍.💡溫馨提示: 呢間鋪頭可以堂食嘅位置唔多,所以最好就買外賣返去食啦。.📍小麵站 (太子)#太子 砵蘭街456號地下A舖#小丸子搵食記 #小丸子太子-#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodst
💁🏻‍♀️小麵站 (太子)🍽

雞絲涼麵($25)

雞絲涼皮($29)

😇 紫菜雲吞米線🍜加肥腸($46)

📍小麵站 (太子)
#太子 砵蘭街456號地下A舖
#小丸子搵食記
#小丸子太子
#hkig #hkigfood #hkfoodblogger #hkfoodie #食好西 #香港美食 #香港 #hkfries #hkiger #852 #hkfoodlover #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodporn #西餐
外賣自取