2020-08-13 761 瀏覽
話說幾年前係New York食過Shake Shack 果種驚為天人既美味令我久久不能忘記 尤其係佢個芝士薯條 仲係我最愛既深坑粗薯條呀 望穿秋水 香港終於開左喇 一直都未有時間過海試試 今次黎開IFC 終於都有機會喇!我地一行二人 每人叫左個ShackBurger 另外再加個芝士薯條share黎食 味道同我之前係New York食完全一樣 薯條依然係美味得邪惡 Burger依舊係咁Juicy 配上佢地自家製既ShackSauce 真係非常惹味 而價錢亦唔會話貴過係美國食好多 另外值得一提既係佢地既牛肉係100﹪全天然安格斯牛肉 絕無添加激素同埋抗生素 咁就食得開心又安心喇