2019-12-05 374 瀏覽
宜家西貢已經唔係淨係食海鮮 開左愈黎愈多coffee shop好多人都會星期六日入去chill下~呢間coffee shop好多人排隊發現食物質素十分可以!!!仲要係🎗的!首先【Smoked Salmon on Sourdough Rye】呢個係必食 冇乜邊間cafe會俾咁多塊三文魚一啲都唔慳重要係靚貨(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)塊多士係煙煙韌韌嗰啲中間有creamcheese同火箭菜一齊食都好夾 【Smashed Avocado on Sourdough Rye】+poached egg 呢個都好好食(;´༎ຶД༎ຶ`)牛油果蓉好creamy好香加左隻蛋更上一層樓 但係略嫌poached egg少過熟 中間有feta cheese會咸咸地個味道冇咁dry 咖啡方面【Cappuccino 】咖啡幾重夠濃奶比例都幾好 【ChaiLatte】辣辣地有少少肉桂味唔會太甜環境好靚有置身外國嘅感覺(୨୧ᵕ̤ᴗᵕ̤)但要講下呢間staff嘅服務態度有待改善 係出面等嘅時候已經問我地想坐出邊定入邊當我答入邊之後又嫌我煩咁係咁話要等喎咁我咪等 一係你就唔好問( •᷄⌓•᷅ )੨੨但係就對外國人好好唔知咩心態🤨除咗態度問題唔愉快
除咗態度問題唔愉快之外其他都好好都推介大家去食
Smashed Avocado on Sourdough Rye + $15(poached egg)
ChaiLatte